برگزاری نشست نماینده دفتر ارتباط دانشگاه با صنعت با سرپرست جهاد دانشگاهی استان

دوشنبه ٢٣ اسفند ١٣٩٥ ساعت ١٢:١٣ ب.ظ   ( بازدید : 31 نفر )

این جلسه در روز یکشنبه مورخ 95/12/22 برگزار گردید

جلسه ای مابین سرپرست جهاد دانشگاهی استان جناب آقای مهندس احسان عباسی  با جناب آقای دکتر احسان ابویی  دبیر دفتر ارتباط دانشگاه با صنعت در ستاد مرکزی جهاد دانشگاهی  روز یکشنبه 22/12/1395 برگزار گردید.  در این جلسه  که جهت انتقال تجربیات پژوهشی و آموزشی صورت پذیرفت موضوعاتی اعم از برگزاری همایش های مشترک در حوزه علوم بهداشتی و پزشکی ، برگزاری کارگاههای استارت آپ ،  بازدید های علمی و  استفاده از امکانات رفاهی ، آموزشی ، سایت کامپیوتر، سالن اجتماعات طرفین مورد بحث قرار گرفت در ادامه مقرر گردید که اعضای هیات علمی لیست پژوهش ها و اولویت های تدریس در کارگاههای مرتبط با حوزه های بهداشت و پزشکی را از طریق دفتر به آن سازمان  ارایه دهند .در پایان جلسه مصوب گردید تفاهم نامه ای مابین دفتر ارتباط دانشگاه با صنعت و جهاد دانشگاهی استان منعقد گردد.