هشدارهای وزیر بهداشت در خصوص چهارشنبه آخر سال

سه شنبه ٢٤ اسفند ١٣٩٥ ساعت ٨:١٥ ق.ظ   ( بازدید : 12 نفر )

هشدارهای وزیر بهداشت در خصوص چهارشنبه آخر سال؛

اورژانس، بیمارستانها و مراکز درمانی برای چهارشنبه آخر سال آمادگی کامل دارند اما شرط عقل، پیشگیری از وقوع حوادث است/ حوادث چهارشنبه آخر سال، ارادی است و برخی افراد در آستانه عید روانه بیمارستان یا آرامستان می شوند

وزیر بهداشت گفت: بیمارستان ها و اورژانس های کشور طبق روال هر سال برای حوادث چهارشنبه آخر سال آمادگی کامل دارند اما شرط عقل این است که از وقوع حوادث پیشگیری شود و والدین حداقل در این هفته، از فرزندان خود مراقبت کنند.

به گزارش وبدا، دکتر سید حسن هاشمی امروز در مراسم افتتاح همزمان 5 پایگاه جدید اورژانس هوایی تصریح کرد: حوادث چهارشنبه آخر سال ناخواسته نیست بلکه خواسته و ارادی است و برخی افراد در آستانه عید روانه بیمارستان یا آرامستان می شوند و این حوادث برای مردم، فرهنگ و نسل ما، زیبنده نیست.
وزیر بهداشت گفت: باید از جوانان خواهش کنیم که به فکر سلامتی خودشان باشند و اگر فردی توصیه ای به والدین می کند، به این دلیل است که نوروز را با شادی و نشاط و همراه با خانواده و در آرامش سپری کنند اما خطر در کمین است و انتظار داریم که از آنچه در رسانه ها، صدا و سیما و فضای مجازی به تصویر کشیده می شود، عبرت بگیریم.
دکتر هاشمی یادآور شد: در حوزه فعالیت خودم در چشم پزشکی در سالهای مختلف،در حوادث چهارشنبه آخر سال چشم های زیادی را پیوند زدم یا چشم آنها تخلیه و یا نابینا شده اند و امیدواریم که همه رعایت کنند اما وزارت بهداشت در آمادگی کامل قرار دارد ولی در بسیاری از موارد که آسیب شدید است، کاری از دست ما بر نمی آید