افتتاح چندین پروژه مهم بهداشتی و درمانی در استانهای خراسان رضوی و شمالی با حضور وزیر بهداشت

سه شنبه ٢٤ اسفند ١٣٩٥ ساعت ٩:٣٤ ق.ظ   ( بازدید : 8 نفر )

وزیر بهداشت امروز سه شنبه به منظور افتتاح چندین پروژه مهم بهداشتی و درمانی از جمله بیمارستان حضرت زهرا(س) شهرستان فریمان به دو استان خراسان رضوی و شمالی سفر می کند.
به گزارش وبدا، دکتر سید حسن هاشمی صبح امروز پس از ورود به مشهد، به منظور افتتاح بیمارستان 64 تختخوابی حضرت زهرا(س) عازم شهرستان فریمان خواهد شد.
وزیر بهداشت پس از افتتاح این بیمارستان، از فریمان عازم بجنورد خواهد شد و مرکز تشخیص سرطان و مرکز جراحی محدود سپاه جواد الائمه(ع) را افتتاح می کند.
از دیگر برنامه های سفر یک روزه دکتر هاشمی به دو استان خراسان رضوی و شمالی می توان به افتتاح طرحهای توسعه ای بیمارستانهای شهرهای خراسان شمالی و چند مرکز بهداشتی و درمانی روستایی اشاره کرد.