ماهی قرمز را از دست بچه ها دور کنید

سه شنبه ٢٤ اسفند ١٣٩٥ ساعت ١١:١١ ق.ظ   ( بازدید : 21 نفر )

در فضله آبزیان بویژه ماهی‌ها عامل بیماری‌زایی به نام "سالمونلا" وجود دارد.این عامل بیماری‌زا با ورود به بدن موجب ایجاد بیماری تیفوئید و سایر بیماری‌های دستگاه گوارش بویژه در کودکان می‌شود .بنابراین  والدین به طور جد باید از نزدیک‌ شدن کودکان به تنگ‌ماهی و دست‌زدن به آب آن خودداری کنند..بچه‌ها به دنبال دست‌زدن به ماهی‌ها ممکن است دچار اسهال و استفراق شده و تب کنند و قطعا والدین در اینگونه موارد اصلا متوجه نمی‌شوند که عامل این عوارض ماهی گُلی است.

درخصوص نگهداری ماهی قرمز باید موارد زیر را رعایت کرد:

-  هنگام تعویض آب‌تنگ باید از دستکش استفاده کرده، در غیراین‌صورت باید بلافاصله پس از تعویض آب‌تنگ دست‌های خود را با آب و صابون بشوید.

- کلر آب بعد از 12 تا 24 ساعت بطور کامل از آب حذف می‌شود توصیه می شود که از آبی که قبلا کنار گذاشته جهت تعویض آب تنگ ماهی‌ها استفاده شود

- این ماهی‌ها به شدت به تغییرات دمایی حساسند و باید از آب خنک برای تعویض آب تنگ آنها استفاده شود