آجیل را از فروشگاه های معتبر خریداری کنید/مردم با دقت خود می توانند مانع تقلب سودجویان شوند

چهارشنبه ٢٥ اسفند ١٣٩٥ ساعت ٢:٨ ق.ظ   ( بازدید : 14 نفر )

مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو گفت: بهتر است آجیل را از فروشگاه های معتبر خریداری کنند که متأسفانه در برخی فروشگاه ها آجیل های کهنه را با زدن رنگ های غیر مجاز که مضر هستند به صورت شکل های درخشنده ارائه می کنند که مردم هنگام خرید باید دقت کافی را داشته باشند.

دکتر رستگار اظهار داشت: آجیل هایی که تاریخ گذشته و مانده باشند احتمال رشد قارچ و افزایش آفلاتوکسین دارند به ویژه اگر در مکان مرطوب نگهداری شوند یکی از سم های مضر یا همان آفلاتوکسین است افزایش و رشد پیدا کند که برای سلامتی بسیار مضر هستند و به کبد صدمه می زند.

مدیر کل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو در ادامه افزود: البته این تقلب ها معدود است و از طرف برخی سودجویان انجام می شود که امیدواریم مصرف کنندگان هنگام خرید با دقت خود با این تقلب ها برخورد کنند و اگر هم تخلفی  را مشاهده می کنند حتما آن را گزارش دهند.