وزیر بهداشت 9 پروژه بهداشتی و درمانی خراسان شمالی را افتتاح کرد

چهارشنبه ٢٥ اسفند ١٣٩٥ ساعت ٩:١١ ق.ظ   ( بازدید : 26 نفر )

به روایت تصویر

وزیر بهداشت در سفر یک روزه خود به استان های خراسان رضوی و شمالی، 9 پروژه بهداشتی و درمانی خراسان شمالی را افتتاح کرد.

این مراکز شامل مرکز تشخیص و درمان سرطان استان خراسان شمالی، طرح توسعه بیمارستان بنت الهدی بجنورد، مرکز جراحی محدود سپاه جواد الائمه(ع) بجنورد و 4 مرکز بهداشتی و درمانی در سطح استان است.

مرکز تشخیص و درمان سرطان استان خراسان شمالی در زمینی به مساحت 2022 متر مربع در سه بخش تشخیصی، درمانی و با اعتباری بالغ بر 88 میلیارد ریال از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری، ساخته و تجهیز شده است.

همچنین در طرح توسعه بیمارستان بنت الهدی بجنورد که شامل بخش های سی اس آر، اورژانس و 20 اتاق ال دی آر است در زمینی به مساحت 2852 متر مربع با اعتباری بالغ بر 70 میلیارد ریال ساخته و راه اندازی شده است.

مرکز جراحی محدود سپاه جواد الائمه(ع) بجنورد در زمینی به مساحت 2500 متر مربع با ظرفیت 16 تخت بستری و 2 اتاق عمل با صرف اعتباری بالغ بر 110میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است.

4 مرکز بهداشتی و درمانی روستایی در روستاهای بیدک، صندل آباد، باغچق و حسین آباد نیز که هر کدام در زمینی با مساحت 500 متر مربع و با اعتباری بالغ بر 26 میلیارد ریال ساخته و تجهیز شده است، توسط دکتر هاشمی افتتاح شد.