سفر یک روزه وزیر محترم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به استان خراسان شمالی

چهارشنبه ٢٥ اسفند ١٣٩٥ ساعت ٩:٢٨ ق.ظ   ( بازدید : 73 نفر )

همراه با افتتاحیه چند پروژه بهداشتی درمانی (به روایت تصویر)

طی بازدید وزیر محترم وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از استان خراسان شمالی در روز سه شنبه مورخ 95/12/24 افتاحییه چند پروژه بهداشتی درمانی از قبیل مرکز جراحی محدود جواد الائمه، فاز نهایی بیمارستان بنت الهدی، بخش سوختگی بیمارستان امام علی(ع) انجام شد.

دکتر «حسن قاضی زاده هاشمی» در آیین افتتاح پروژه های بهداشتی و درمانی استان خراسان شمالی اظهار داشت : خوشحالیم که بسیاری از پروژه های نیمه تمام در تمامی دانشگاه ها به پایان رسیده است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: تردیدی ندارم که مسئولان کشور با قصد قربت و با نیت خدمت، به میدان آمده اند در هیات دولت، افرادی حضور دارند که بیش از 20 سال وزیر، نماینده مجلس و مدیر ارشد کشور بوده اند و اجرشان را از خدا خواهند گرفت و مردم هم بسیار فهیم و بصیر هستند و با قدرشناسی، مسیر صحیح را تشخیص می دهند.

دکتر هاشمی یادآور شد: استان هایی مانند خراسان شمالی و کردستان با وجود نعمات فراوان خدادادی می توانند زمینه بی نیازی کشور از واردات گوشت را فراهم کرده و در مسیر استقلال کشور و تحقق اقتصاد مقاومتی نقش مهمی داشته باشند.

وزیر بهداشت اشاره کرد: در فصل بهار به همراه رییس جمهور بار دیگر به خراسان شمالی سفر خواهیم کرد که امیدواریم در آن سفر دو بیمارستان بجنورد و شیروان افتتاح شود البته ما برای بهره برداری از پروژه های بهداشتی و درمانی منتظر ایام و مناسبت های خاص نمی شویم و آنها را به صورت کامل و هر زمانی که آماده شد افتتاح می کنیم و با تقدیر از رئیس دانشگاه و معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به پاس تلاش های ارزشمند در راستای توسعه و عمران دانشگاه سفر یک روزه خود را به پایان رساند.