پر بازدید ترین روز : ١٣٩٧/١/١٨ - ۱۹۳۶ مورد

دانشجویان متأهل دارای فرزند تسهیلات ویژه‌ دریافت می‌کنند

دوشنبه ٢٤ آبان ١٤٠٠ ساعت ١٠:١٧ ق.ظ   ( بازدید : 9 نفر )

ثبت نام تسهیلات تولد فرزند ویژه‌ی دانشجویانی که در حین تحصیل فرزند آن‌ها متولد شده است در دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی آغاز شد.

به نقل از معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، ثبت نام تسهیلات تولد فرزند ویژه‌ی دانشجویانی که در حین تحصیل فرزند آن‌ها متولد شده است، تا پایان آذر ماه آغاز شد.

متقاضیان می توانند با تکمیل فرم های مشخص شده و تحویل دادن مدارک مربوطه به امور دانشجویی(اداره رفاه) برای دریافت این وام به مبلغ ۳۰ میلیون ریال (۳ میلیون تومان) اقدام کنند.

مدارک مورد نیاز برای ارائه به اداره رفاه مدیریت دانشجویی مربوطه شامل «تصویر تمام صفحات شناسنامه خود و همسر و فرزندی که در زمان دانشجویی فعلی به‌دنیا آمده است»، و «تکمیل فرم درخواست وام تولد فرزند» است.

تسهیلات فرزند.pdf