پر بازدید ترین روز : ١٣٩٧/١/١٨ - ۱۹۳۶ مورد

پیام تسلیت سرپرست دانشکده به مناسبت فرارسیدن اربعین حسینی

چهارشنبه ٢٣ شهریور ١٤٠١ ساعت ٩:٢٩ ق.ظ   ( بازدید : 11 نفر )

سرپرست دانشکده بهداشت در پیامی فرارسیدن اربعین حسینی را به اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده بهداشت تسلیت گفت

"بسم الله الرحمن الرحیم"

اربعین، رمز پویایی همیشگی نهضت پربار حسینی و اعلام پایبندی به مکتب سرخ عاشوراست. در آیینه تاریخ ، حوادثی دیده می شود که همانند موج، دامنه می گیرد، گسترده می شود و کران تاکران را در می نوردد. چنین حادثه هایی، جاودانه و ماندگار است و هیچ سدّ و حائلی را توان پوشاندن آنها نیست.
یاد حضرت حسین بن علی(ع) با هر اربعین، گرامیداشت چهلمین روز شهادت آن پرچمدار بزرگ اسلام، زنده نگه داشتن و پاسداری از ارز‌ش‌های معنوی است و تداوم راه اهل بیت (ع) است.
این روزها با فرا رسیدن اربعین حسینی، میلیونها عاشق و دلداده با پای پیاده از سراسر جهان بویژه از کشور عزیزمان ایران اسلامی برای شرکت در راهپیمایی بزرگ اربعین رهسپار سفر کربلا شده اند تا علاوه بر حضور پرشور در این مراسم معنوی که نمایشگر اقتدار اسلام و مسلمین است، پیام مهم عاشورا را که همانا شهادت، استقامت و پایداری است، به گوش مستکبران و دشمنان اسلام و قرآن برسانند.
اینجانب فرارسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) و هفتادودو تن از یاران با وفایشان را به پیشگاه حضرت امام زمان (عج)، مقام معظم رهبری ومردم شهید پرور تسلیت گفته و امیدوارم همواره رهرو آن امام بزرگوار در راستی و دینداری در تمامی عرصه های زندگی باشیم.

دکتر حمید توکلی قوچانی

سرپرست دانشکده بهداشت